Anvendelser af corn huskers lotion

Oversigt

Udviklet i 1919 som en fugtighedscreme til de hårde, tørre hænder på Iowa-landmænd, der arbejder i kornmarkerne, er Corn Huskers Lotion tættere på en gel end en cremet lotion. Hovedbestanddelen efter vand er glycerin, som hjælper tætningen i fugt. Brugen af ​​Corn Huskers Lotion er ikke begrænset til beroligende tørre hænder. Oliefri og ikke fedtet, produktet er et alsidigt middel.

Fod fugtighedscreme

Behandl tørre, revnede fødder til en beroligende hjemmepedikur. Sug dem i varmt, sæbevand i mindst 10 minutter. Brug en pimpsten til at glatte væk døde hud og lunger og derefter bløde dem i yderligere fem minutter eller deromkring. Pat dine fødder tørre og slather på Corn Huskers Lotion. Det fortsætter mere som en gel end en lotion, og forsvinder næsten i huden næsten øjeblikkeligt og giver dine fødder silkeblødt.

Sunburn Remedy

Berolig og hydrat solskoldet hud. Corn Huskers Lotion indeholder glycerin, som er en fremragende fugtighedscreme. Ifølge Kaila Westerman ved Pioneer Thinking er “glycerin også meget” hygroskopisk “, hvilket betyder at det absorberer vand fra luften.” Forskere er ikke sikre på, om det er det, der gør det så godt fugtighedscreme eller ej, men Corn Huskers Lotion gør Kølig solbrændt hud og kan hjælpe det med at helbrede uden blæring.

Frizz Tamer

Tæmt vildt hår ved at anvende en kvartstørrelse dollop Corn Huskers Lotion til din håndflade og glatte det gennem fugtigt hår. Mange af ingredienserne i Corn Huskers Lotion – som methylparaben og triethanolamin – ses også i hårprodukter. Methylparaben har anti-svampe og antibakterielle egenskaber, og triethanolamin hjælper med at balancere pH.

Personligt smøremiddel

Mens producenterne af Corn Huskers Lotion ikke anvender dette som en af ​​dets anvendelser, har forfattere Joe Graedon, MS og Tracy Graedon, Ph.D. På Folkets Apotek anbefaler anvendelsen af ​​Corn Huskers Lotion som et personligt smøremiddel, både på deres hjemmeside og i deres bog, “De bedste valg fra Folkets Apotek.”